Zyban ervaringen

In Nederland gebruiken veel mensen Zyban om te stoppen met roken. Het is een van de meest verkochte medicijnen in de stop met roken branche. Uit Amerikaans onderzoek blijkt  60,3 % van de Zyban gebruikers geslaagd is daadwerkelijk te stoppen roken. In combinatie met een nicotinepleister werd een nog beter resultaat behaald: 35,5 % had totaal geen behoefte meer aan een sigaret. Bovendien bleef de gewichtstoename beperkt: slechts 1,1 % tegen de 2,2 % die een placebo slikte. Let wel dat motivatie ook een grote rol speelt. Zyban is een hulpmiddel die de kans van slagen aanzienlijk kan verhogen en het stoppen een stuk makkelijker maakt. Je kunt dan ook zeggen dat je pas na drie maanden echt gestopt bent met roken. Na een jaar is de kans dat je opnieuw gaat roken gedaald tot slechts 5%.

Zyban kopen kan enkel op doktersrecept. Echter is het ook mogelijk via een online apotheek. Deze beoordelingen zijn veelal positief, omdat de gebruikers daadwerkelijk ook gestopt zijn met roken na gebruik van Zyban (Bupropion). Hieronder hebben we drie recente beoordelingen en gebruikservaringen geselecteerd. Dit is een kleine greep uit het gehele overzicht. Dit overzicht vindt u op de officiële website.

Zyban kopen - beoordelingen

Zyban ervaringen: bijwerkingen

Sommige mensen ervaren ook bijwerkingen nadat ze Zyban gebruikt hebben. De kans op bijwerkingen is het grootst bij mensen die ouder zijn dan 65 jaar. De meeste zijn  afkickverschijnselen, slapeloosheid, bloeddruk die verhoogd is of neerslachtigheid. Het is belangrijk om te weten dat het Zyban ervoor zorgt dat u minder zin heeft in een sigaret maar er ook motivatie nodig is om daadwerkelijk te stoppen. Zyban maakt het stoppen wat makkelijker. De werkzame stof Bupropion zorgt ervoor dat de hersenen geen trek meer in een sigaret hebben.

Zyban ervaringen: zwangerschap, alcohol en rijvaardigheid

Roken en zwangerschap is geen goede combinatie, het kan ernstige schade toebrengen aan het ongeboren kind. Zyban gebruiken als je zwanger bent mag niet, de stoffen in het medicijn zijn niet goed voor het kind. En ook borstvoeding mag niet. Zyban kan in enkele gevallen duizeligheid veroorzaken, mocht je hier last van hebben is het niet verstandig om auto te rijden. Sommige gebruikers hebben gemeld dat ze een verhoogde intoxicatie ervaren bij het nemen van Zyban en het drinken van alcohol. Het is zoals bij alle medicatie niet verstandig alcohol te drinken. Als je Zyban gebruikt hoef je niet volledig te stoppen, echter is het raadzaam dit goed met een arts te bespreken.

Nu Zyban kopen »