Zyban kosten

Zyban kopenZyban kopen om te stoppen met roken kunt u tegenwoordig via een online apotheek. Belangrijk om te weten is dat je altijd bij een EU-geregistreerde apotheek moet bestellen. Hierdoor bent u verzekerd dat u het originele merkmedicijn koopt.

Zyban kosten?

De prijs van Zyban hangt af het aantal pillen wat je besteld. Zyban is verkrijgbaar in de dosering 150 milligram, 60 pillen of 100 pillen. Zowel bij uw eigen apotheek als op het internet is er veel prijsverschil te zien. In onderstaande tabel staan de prijzen van Zyban die via een betrouwbare, EU-geregistreerde apotheek geleverd worden. Hier kun je Zyban goedkoop aanschaffen zonder recept van je eigen huisarts.

  • Zyban kopen maakt het gemakkelijk om te stoppen met roken
  • Zyban online, veilig, anoniem en snel online bestellen via een EU-geregistreerde apotheek
  • Zonder recept van je eigen huisarts met een online consult
Online apotheekDoseringPrijs*
Koop nu150 mg – 100 tabletten€ 162.41
Koop nu150 mg – 60 tabletten€149.35
Koop nu150 mg – 60 tabletten Bupropion€ 86.11

* De aangegeven prijs is inclusief het consult en verzending!

Zyban kopen op het internet

Het bestellen van Zyban kan veilig en gemakkelijk op het internet. Er zijn enkele stappen die u moet doorlopen om uiteindelijk Zyban in huis te krijgen. Na het afrekenen van het product stuurt de fabrikant het naar de groothandel, waarna deze het weer naar de EU-geregistreerde apotheek stuurt. Daarna stuurt de bezorgdienst in een anonieme verpakking je bestelling. De prijzen zijn vaak aantrekkelijk maar je ontvangt het originele medicijn.

Kosten besparen met Zyban

De gemiddelde roker in Nederland heeft het bedrag dat uitgegeven wordt aan het kopen van het medicijn in twee weken terugverdiend. Je hoeft immers geen sigaretten of shag te kopen. Je kunt dus zeker kosten besparen door Zyban aan te schaffen. Roken kost immers geld en is slecht voor de gezondheid.

Originele Zyban kopen

Via bovenstaande aptoheek ontvangt u altijd het officiële medicijn Zyban. Mocht je ergens anders Zyban kopen let er dan wel op dat er veel neppillen in omloop zijn. De fabrikant van Zyban is GlaxoSmithKline (GSK). Wacht niet langer en begin vandaag nog te stoppen met roken via bovenstaande online apotheek; veilig, vertrouwd en geheel anoniem!

Zyban terugbetaling

Het stoppen met roken programma’s en medicijnen worden vaak vergoed vanuit de basisverzekering. Het moet dan natuurlijk wel gaan om medicijnen waarvan bewezen is dat het stoppen met roken bevorderd. Meestal is de vergoeding eenmalig per jaar. Het beste is om de zorgverzekeraar te contacteren en naar de mogelijkheden te vragen qua vergoeding. Of bekijk het zo, doorgaan met roken is duurder dan eenmalig Zyban aan te schaffen!

Nu Zyban kopen»