Zyban kopen

Zyban kopen
Klik op de afbeelding om Zyban te bestellen

Zyban is een medicijn die een handje kan helpen in het proces om te stoppen met roken. Stoppen met roken is voor sommigen moeilijk. Roken behoort dan ook tot één van de heftigste verslavingen waarbij het slagingspercentage laag is. Zonder hulpmiddelen stoppen met roken is het slagingspercentage nog geen 5%. Gelukkig is er Zyban, een veilig medicijn die de kans op een succesvolle stoppoging aanzienlijk vergroot. Zyban kopen kan via internet, eenvoudig en snel geregeld worden.

Wat is Zyban?

Zyban zorgt ervoor dat de ontwenningsverschijnselen te dragen zijn. Het is een zogenaamd ontwenningsmiddel. Zyban zorgt er dus voor dat de behoefte aan een sigaret sterk verminderd wordt en de ontwenningsverschijnselen ook aanzienlijk minder zijn. Zyban wordt ook wel Bupropion genoemd, dit is de werkzame stof van dit medicijn. Bupropion zorgt ervoor dat er meer neurotransmitters in de hersenen vrijkomen. Er komt meer dopamine en noradrenaline in het lichaam wat ervoor zorgt dat de gebruiker zich, ondanks het stoppen, goed blijft voelen. Zyban bevat geen nicotine, waardoor de gebruiker hiervan zal afkicken.

Hoe wordt Zyban gebruikt?

Zyban is alleen op doktersrecept verkrijgbaar. Zyban wordt door middel van tabletten ingenomen. De eerste week mag je nog niet met roken stoppen. Dat klinkt misschien wat vreemd maar de Zyban moet eerst in je lichaam een bepaalde waarde opbouwen. Ook wel spiegel genoemd, deze spiegel moet voldoende zijn om effectief te werken. In de tweede week zal daadwerkelijk het roken worden gestopt. De tabletten hebben een dosering van 150 milligram per tablet. De eerste zes dagen neem je 1 tablet per dag, daarna wordt de dosering verhoogt naar twee tabletten per dag waarbij er minstens 8 uur tussen de beide tabletten in moet zitten.

Bij de oudere mens, vanaf 65 jaar is de inname van Zyban weer anders. Neem gedurende de eerste zes dagen van de kuur eenmaal per dag één Zyban tablet. Op dag 7 en voor de rest van de kuur, neem twee keer per dag een tablet. Laat minimaal 8 uur tussen de doses. De totale kuur duurt in totaal negen weken waarbij de trek in een sigaret volledig zal zijn verdwenen.

Nu Zyban kopen »

Zyban ervaringen

Uit Amerikaans onderzoek blijkt dat het maar liefst 60,3 % van de Zyban gebruikers geslaagd is om te stoppen met roken. In combinatie met een nicotinepleister werd een nog beter resultaat behaald: 35,5 % had totaal geen behoefte meer aan een sigaret. Bovendien bleef de gewichtstoename beperkt: slechts 1,1 % tegen de 2,2 % die een placebo slikte. Pas na drie maanden is echt te zeggen dat u bent gestopt met roken, dan bent u uit de zogenaamde gevarenzone. Na een jaar is de kans dat u opnieuw gaat roken gedaald tot slechts 5 %. De Zyban ervaringen zijn dus goed en effectief te noemen.

Bijwerkingen bij het gebruik van Zyban

Zoals bij alle medicijnen die er zijn heeft Zyban ook bijwerkingen. Het is goed om te weten dat de bijwerkingen individueel sterk kunnen verschillen. Vaak zijn bijwerkingen van voorbijgaande aard waardoor na enkele dagen de klachten sterk zullen verminderen. Een selectie van de meest voorkomende bijwerkingen zijn:

  • Hoofdpijn
  • Misselijkheid
  • Concentratiestoornissen
  • Beven en zweten
  • Angst, neerslachtigheid of prikkelbaarheid
  • Slaapproblemen

Slaapproblemen kunnen worden voorkomen door de medicatie uiterlijk aan het einde van de middag in te nemen. Lees voor meer informatie altijd de bijsluiter. Als u bemerkt dat het concentratievermogen is verminderd dan wordt sterk afgeraden om een auto te besturen. Ook het gebruik van alcohol wordt afgeraden omdat dit de mate van bijwerkingen kan versterken.

Wanneer geen Zyban gebruiken?

Zyban is alleen te koop is op doktersrecept, dit betekent dat er zorgvuldig mee om moet worden gegaan. Het is een geneesmiddel en helaas is er wel een groep mensen voor wie dit middel niet geschikt is. Zwangere vrouwen mogen het middel niet gebruiken. Ook mensen die last hebben van een hoge bloeddruk en een groep antidepressiva mogen Zyban vallen buiten de doelgroep. Ook gebruik van alcohol en kalmerende middelen, en hebben van ziekten als epilepsie of een eetstoornis, het hebben van een leverafwijking of een hersentumor, of overgevoeligheid voor de werkzame stof bupropion zijn allemaal redenen om niet met Zyban te starten. Adviseer daarom altijd eerst een huisarts!

Zyban kosten?

Zyban kost €162,41 voor 100 tabletten. Dat lijkt een hoop geld en dat is het ook echter sommige ziektekostenverzekeraars betalen (een gedeelte van) de behandeling. Raadpleeg hiervoor uw eigen ziektekostenverzekering. Als het stoppen snel lukt, dan zijn de kosten al snel terugverdient als je de prijzen van een pakje sigaretten er tegenover zet.

Zyban bestellenDoseringPrijs*
Bestel nu »150 mg 100 tabl. Zyban
€ 162.41 inclusief arts consult.
Bestel nu »150 mg 60 tabl. Bupropion
€ 86.11 inclusief arts consult.

* Prijs is inclusief consult met een online arts!

Zyban kopen

Normaal gezien moet je dus naar de dokter om uit te leggen dat u niet zelf kunt stoppen met roken. Tegenwoordig kan dit vele malen makkelijker en sneller; Zyban online bestellen door middel van een consult en vragenlijst. Dit gebeurt geheel veilig, legaal en het medicijn Zyban wordt ook nog eens anoniem thuisbezorgd op het aangegeven adres. Via onderstaande links kom je uit op de meest betrouwbare online apotheek van Europa. Deze online apotheek mag Zyban verkopen. Door hier een aankoop te doen profiteer je van (mogelijk) goedkopere prijzen en krijg je Zyban ook nog met gratis verzending binnen Europa. Ook het consult is bij de totaalprijs inbegrepen.

Nu Zyban kopen »

Bestelprocedure Zyban kopen

  1. Klik op het product dat u wilt bestellen
  2. Beantwoord naar juistheid de bijgevoegde vragenlijst
  3. Een EU-geregistreerde arts schrijft het medicijn voor
  4. Fysieke apotheek uit Europa verstuurd het product
Zyban kopen
Bestelprocedure apotheek welke Zyban mag verkopen